Tarieven

Websitebouw en webshopbouw

De eerste 2 uur zijn gratis!

Ik kan me goed voorstellen dat je niet goed weet waar te beginnen.

Daarom zijn de eerste 2 uur die we afspreken voor mijn rekening. Deze tijd gebruiken we om kennis te maken en te kijken wat je plannen zijn en hoe we die vorm kunnen geven. Na deze 2 uur weet ik voldoende om je een interessante offerte te kunnen doen.

Ook als je besluit om niet met mij in zee te gaan, blijven deze 2 uur gratis. Wat houd je dan nog tegen om vrijblijvend een afspraak te maken?


Onderhoudscontract

Ook een website heeft onderhoud nodig. Natuurlijk is het belangrijk dat WordPress up to date is, maar dat geldt ook voor de gebruikte plugins en het thema.

Voor een redelijke prijs kan ik dat onderhoud voor je uitvoeren zodat je altijd de laatste versies gebruikt in je site.

Ook het maken en beheren van een regelmatige backup is onderdeel van dit onderhoudscontract: zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tenslotte vallen onder dit contract het maken van kleine aanpassingen in de layout van de site en support via mail of telefoon (fair use).

Neem voor een vrijblijvende offerte contact met mij op.


 

Voor de op deze site genoemde cursus gelden de volgende tarieven:

Cursus WordPress

Cursusduur: 1 dag (9.00 tot 17.00 uur)
Prijs: € 395,00 (voor 1-2 personen)
Reiskosten: € 0,35 per km.
Inbegrepen: Oriënterend gesprek, cursusboek, 2 maanden support

Offerte

Wil je met meer dan 2 personen een cursus volgen dan kan dat natuurlijk ook. Voor een cursus samen met collega’s, vrienden of familie (max. 6 personen) gelden aangepaste tarieven. Hiervoor kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

De cursus verdelen over meerdere dagen

Vind je het prettiger om de cursus te verdelen over meerdere dagen? Geen probleem. Laat het even weten als je liever in 2 x 4 uur de cursus wilt volgen.

Support

Na het gevolgd hebben van een cursus of workshop kun je nog 2 maanden lang gebruik maken van support (fair use) via mail of telefoon.

Uurtarief

Heb je geen behoefte aan een volledige cursus dan kun je ook een afspraak maken voor enkele uren. Mijn uurtarief bedraagt hiervoor € 55,00

De prijzen op deze pagina zijn exclusief 21 % BTW